Basında Biz, blog, Duyurular, Güncel Haberler

OKUL SERVİS ARAÇLARINDA YAŞ ŞARTI 2021 YILINA KADAR YAŞ ŞARTI ARANMAYACAK :

İçişleri Bakanlığı, Okul Servis Araçları Yönetmeliği’nde değişikliğe gitti.
Okul servislerindeki yaş sınırı 1 Temmuz 2021 yılına kadar aranmayacak şekilde düzenlendi. 2019 ve 2020 yılları itibarıyla on iki yaşını bitirecek ve okul servis aracı olarak kullanılacak taşıtlarda, muayeneden geçmiş olması kaydıyla 1/7/2021 tarihine kadar yaş şartı aranmaz
Yönetmelikteki değişiklik bugünden itibaren yürürlüğe girdi.

menemen-soforler-odasi
blog, Duyurular, Güncel Haberler, Sosyal Faaliyetler, Ticari Faaliyetler

Okul Servis Araçları Şoför ve Yardımcı Personellerin Eğitim ve Bilgilendirme Toplantısı

Oda Başkanlığımızın her yıl okulların açılması döneminde düzenlemiş olduğu Okul Servis Araçları Şoför ve Yardımcı Personellerin eğitim ve bilgilendirme toplantısını 12/09/2019 tarihinde gerçekleştirdik.
Erdinç Ahmet Cengiz Mesleki Eğitim Merkezinin toplantı salonunda düzenlemiş olduğumuz eğitim toplantımıza İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın  Dr. Erdoğan Akyüz’ de katılarak öğrencilerimize verdiği önemi göstermiştir. Düzenlemiş olduğumuz eğitim toplantımızda İlçe Trafik Tescil Büro Amirliğimiz, Jandarma Karakolumuzun Trafik Timi Komutanımız, Bölge Trafik İstasyon Amirliğimiz, İzmir Büyükşehir Belediyesi Toplu Ulaşım Şube Müdürlüğümüz, ve  İlçe Sağlık Müdürlüğü yetkililerimizin değerli katkılarıyla Okul Servis Araçları Şoför ve yardımcı personellerimize ilgili kanun ve yönetmelikler hakkında gerekli bilgiler verilmiştir.

ŞOFÖR TANITIM KARTI

Şoför Tanıtım Kartı Eğitimleri her ayın 2. ve 4. çarşamba günleri İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Şehit Fethi Bey Caddesi No:49/1 Kat:1 Birlik Plaza Pasaport İZMİR adresinde gerçekleştirilecektir. Müracaatlar aşağıda belirteceğimiz evraklar ile birlikte dosya içerisinde birliğin 1. katında bulunan ulaşım birimine en az bir gün öncesinden şahsen eksiksiz olarak teslim edilecektir.

İSTENEN EVRAKLAR

1- SÜRÜCÜ TANITIM KARTI BAŞVURU FORMU

2- SÜRÜCÜ BELGESİ FOTOKOPİSİ

3- 2 ADET VESİKALIK  FOTOĞRAF (6 AY İÇERİSİNDE ÇEKİLMİŞ RENKLİ ORJİNAL)

4- ADLİ SİCİL KAYDI

5- PSİKOTEKNİK DEĞERLENDİRME RAPORU FOTOKOPİSİ

6- EHLİYET CEZA PUANI SORGULAMA BELGESİ ( E DEVLET)

7-  TR200006400000134131596987 İBAN NOLU İŞBANKASI YENİGÜN ŞUBESİ (ŞUBE KODU 3413) ŞOFÖR AKADEMİSİ HESABINA 55 TL. YATIRILARAK DEKONTU DOSYADA İBRAZ EDİLECEKTİR.